Schoonmaak verhuizen

Als je gaat verhuizen komt daar natuurlijk heel veel bij kijken, dit is logisch natuurlijk. Maar als je dan eenmaal gaat verhuizen wil je natuurlijk wel dat alles goed verloopt. Zin in schoonmaak verhuizen? Er moet aan onwijs veel gedacht worden. Zoals bijvoorbeeld, het uit elkaar halen van meubels, keukens, vloeren, ook moet er veel gesloopt worden en moeten er dingen weggegooid worden. Maar als het huis dan eenmaal leeg is dan is er waarschijnlijk een hele puinhoop achtergelaten. En dat hoort er nou eenmaal bij, maar er moet dan natuurlijk wel schoongemaakt worden. Daarom ga ik je wat meer vertellen over schoonmaak en verschillende schoonmaak manieren.

Verhuis Schoonmaak

Waarom is verhuis schoonmaak nodig hoor ik je denken. Stel je nu toch eens voor dat je gaat verhuizen, je bent er helemaal klaar voor. Alles in ingepakt en je bent klaar om je nieuwe huis is te gaan. Dan is het natuurlijk wel zo fijn om in een schoon huis aan te komen, vandaar schoonmaak verhuizen. Stel je komt aan in je nieuwe huis en het is onwijs smerig en rommelig achter gelaten. Dat zou niemand leuk vinden, ook jij niet. Daarom is het belangrijk dat het huis goed schoongemaakt wordt nadat de eerdere bewoners het huis verlaten hebben. Laat dit door iemand doen die hier in gespecialiseerd is, zoals Impress Space

Schoonmaak = reinigen

Reinigen, ook wel schoonmaken, onder de rivieren poetsen of, in België kuisen genoemd. Dit hoor je natuurlijk niet vaak, de meeste mensen zeggen gewoon schoonmaak, schoonmaak verhuizen kan ook. Dit is het verwijderen van vuil uit de huiselijke omgeving of een openbare ruimte. Dit zorgt er voor dat de algemene hygiëne en leefbare ruimtes mooi schoon blijven. Het doel van schoonmaken is het leefbaar maken van een bepaalde ruimte. Het doel van reinigen kan zijn dat het fuil fysiek onhandig is (kleverige tafels, kruimels in bed, reiniging van een oppervlak voor het verven.) Het kan ook zijn dat het leijk is, of dat het stinkt, of dat het ongezond voor je is.

Kenmerken

Als je reinigt met vrij veel water noem je dit natuurlijk wassen en niet schoonmaken, al is dit wel een versie van schoonmaken. Reinigen is dan weer met weinig water, dit gebeurt meestal met een natte/ vochtige doek. Dan heb je ook nog droog reinigen, dit gebeurt bijvoorbeeld met een droge doek, borstel, stofzuiger of uitkloppen. Als jij schoonmaak nodig hebt na het verhuizen zoek dan vooral op schoonmaak verhuizen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *