Baardwax

Het is weer helemaal terug, de Baard. Het geeft jezelf een gevoel van stoerheid, buitenleven en fitheid. Dit is natuurlijk alleen zo als je het geluk hebt dat je baardgroei optimaal is. Een baard is weer helemaal in. Sinds 2015 is de baard immens populair geworden. Een baard zegt iets over je. Baarden zijn niet alleen een modestatement. Ze kunnen namelijk ook lastig zijn. Niet goed verzorgd ziet een baard er slordig en helemaal niet succesvol uit. Lopend door het centrum van Rotterdam vind je al snel vele voorbeelden. Daarom is een product als baardwax in Rotterdam nodig!

Verzorging van de baard

Voor jouw met tijd geïnvesteerde baardgroei wil je deze ook goed verzorgen. Normaal gesproken maak je een afspraak bij een kapsalon, je gaat er naartoe en je laat je knippen terwijl je keuvelt met de aan jouw toegewezen kapster. Meestal tref je vrouwelijke kapsters die wel goed zijn, maar net dat beetje extra voor de baard missen waar een man op let. Bijvoorbeeld de verzorging van de baard en de combi tussen haarstyle en baardstyle. Sommige baarden hebben olie nodig, anderen een balsem en soms een aparte shampoo. Zelfs een speciale wax voor je baard kan nodig zijn. Sommige baarden voelen namelijk droog en als prikkeldraad aan. Waar vind je echter baardwax in Rotterdam? Het is namelijk niet zo dat je dit product makkelijk kan vinden in de grote warenhuizen of bijvoorbeeld de Meent of in de Koopgoot.

Een baard verzorgen met baardwax in Rotterdam

Baardwax is voornamelijk te verkrijgen bij de zogenaamde barbiers. De kappers die voornamelijk mannen een knip en scheerbeurt aanbieden. Hier vind je ook de baardwax. Uiteindelijk is het niet zo moeilijk om je baard in topconditie te houden. Baardwax zorgt ervoor dat je baard geen ophoping van afgestorven haren worden die stug aanvoelen. Het houd de baard zacht en in topconditie.

Laat je adviseren door een echte barbier en behoud de baard die jou identiteit waarheid maakt.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *