PVC trapbekleding

Is je trap versleten en dus aan een grondige opknapbeurt toe? Er zijn meer mogelijkheden dan je denkt om je trap er weer zoals nieuw te laten uitzien. Vaak is daar niets eens breekwerk voor nodig. Een nieuwe PVC trapbekleding leggen is vaak genoeg om je interieur extra uitstraling te geven. Zorg er wel voor dat je gerenoveerde trap past bij je interieur. Het bekleden van je trap met PVC trapbekleding is het werk van specialisten. Die maken je trap weer als nieuw zodat je er jarenlang plezier van hebt.

Waarom laat je je trap renoveren?

Deze vraag moet beantwoord worden voor je een definitieve beslissing neemt. Wil je je trap renoveren omdat hij versleten is? Wil je hem veiliger maken of wil je hem een mooier uitzicht geven en volstaat een laagje verf of vernis? Dit laatste kun je makkelijk zelf. Je trap laten renoveren of veiliger maken laat je best aan professionelen over. Je trap is niet voor niets dé blikvanger van je inkomhal.

PVC traprenovatie

Polyvinylchloride of PVC, wordt veel gebruikt bij traprenovatie. Dit materiaal is niet alleen budgetvriendelijk. Het is ook soepel waardoor  het zich makkelijk laat bewerken. PVC is verkrijgbaar in alle mogelijke prints en (trendy) kleuren. Imitaties van hout of marmer zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Met zijn anti-sliplaag maakt PVC je trap ook veilig. Het is ook een waterbestendig en sterk geluidsisolerend materiaal. Eens je trap gerenoveerd moet je er nauwelijks nog naar omkijken. Hij vraagt namelijk weinig of geen onderhoud. Regelmatig afstoffen en af en toe afwassen met lauw water, een niet agressief schoonmaakmiddel en een zachte vinyldoek volstaat. En PVC is ook een milieuvriendelijk materiaal, wat volledig recycleerbaar.

PVC traprenovatie met overzet treden

Snel en makkelijk je trap renoveren met PVC kan ook met het plaatsen van zogenaamde overzet treden. Daarbij worden treden in PVC gewoon over de bestaande  treden geschoven. PVC overzet treden zijn niet alleen makkelijk te plaatsen. Het is daar boven op ook nog budgetvriendelijk en je trap is weer als nieuw.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *