Taxi amsterdam airport amsterdam

Kom je terug van een lange vliegreis of wil je iemand ophalen op Schiphol? Vlieg je ’s nachts en rijdt het openbaar vervoer niet meer? Dan kan een taxi van Amsterdam Airport naar Amsterdam of vice versa erg makkelijk zijn. Zeker als je ook bagage bij je hebt, kan een taxi een uitkomst zijn. Er zijn meerdere taxibedrijven die van Amsterdam Airport naar Amsterdam rijden en van de hoofdstad naar Schiphol. Het aanbod is groot, maar de vraag zeker ook. Schiphol is één van de drukste en meest vooraanstaande luchthavens van West-Europa en vervoert dagelijks vele tienduizenden passagiers. Het is dus een komen en gaan van mensen.

Van tevoren reserveren

Door de drukte tussen Amsterdam Airport en Amsterdam kan het handig zijn om van tevoren een taxi te reserveren. Zo weet je zeker dat je niet achter het net vist en je op tijd bij de terminal bent of niet te lang hoeft te wachten, voor je weer huiswaarts kunt keren. Er zijn vaste opstapplaatsen voor een taxi van Amsterdam Airport naar Amsterdam. Alle officiële taxi’s parkeren hier. Stap dus niet zomaar ergens anders op. Je kunt dan te maken hebben met een taxi zonder licentie om van en naar Schiphol te rijden. Vooraf reserveren voorkomt ook dit soort problemen. Je weet zeker dat er een betrouwbare taxi op het afgesproken tijdstip op je staat te wachten.

Tarief taxi Amsterdam Airport Amsterdam

De tarieven van een taxi Amsterdam Airport naar Amsterdam variëren van een paar tientjes tot honderd euro, afhankelijk van de grootte van de taxi, de plek in Amsterdam waar je moet zijn en het tijdstip. Vanzelfsprekend is er een toeslag voor taxiritten, die ’s nachts moeten worden uitgevoerd. Houd er rekening mee dat je reis per taxi van Amsterdam Airport naar Amsterdam aanzienlijk langer duurt en dus ook duurder is, tijdens de spits. Er wordt altijd een opstaptarief gerekend en verder houdt de meter het juiste bedrag bij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *