Highlights Leiderdorp

Het kappersvak wordt beoefend door een enthousiast team. Bij de kapsalon Leiderdorp zijn de medewerkers op de hoogte van de nieuwste ontwikkelen en worden er cursussen gevolgd. Op die manier zijn ze bekend met de nieuwste trends van het kappersvak.

Bij de kapper in Leiderdorp kun je terecht voor diverse behandelingen. Je kunt je haar laten knippen of kleuren. Bij het kleuren zijn er verschillende opties, zoals highlights en lowlights, wegwerken van uitgroei of misschien wil je helemaal een nieuw haarkleur.

Ook kun je je haar laten stylen of opsteken. Op die manier is jouw kapsel helemaal up-to-date.

 

Highlights Leiderdorp

Met highlights creëer je een natuurlijke look doordat het jouw haar diepte geeft en er verschillende kleurtinten zichtbaar zijn. Ga je voor een zomerse uistraling, dan kun je kiezen voor licht gekleurde highlights in de askleurige hoek. Meestal wordt geadviseerd om ongeveer twee tot drie tinten lichter te gaan dan je eigen haarkleur. Het is vooral de bedoeling dat je haar lichter wordt gemaakt.

Het omgekeerde van highlights zijn lowlights. Bij highlights kies je voor lichtere tinten dan je eigen haarkleur maar bij lowlights is dit dus andersom. Je kiest voor donkerdere tinten dan je eigen haarkleur. Meestal geeft het ook een iets subtieler effect. Je kiest voor lowlights als je voller haar wilt creëren. Er zijn veel kleuren beschikbaar die uit het Goldwell kleurassortiment komen.

Voor het inzetten van highlights en lowlights zijn er verschillende technieken. Zo kan er bijvoorbeeld folie in je haar worden gezet waarbij plukjes haar dus donkerder of lichter worden.

Balayage is een andere manier van highlights aanbrengen. Als je je haar op die manier wilt laten kleuren, loopt het haar heel natuurlijk over in een andere kleur tint. Bij balayage is de uitgroei niet zo snel zichtbaar omdat het er natuurlijk uitziet. Sommige mensen denken dat balyage alleen voor blond haar geschikt is. Dit hoeft niet persé want je kunt gewoon afwisselen qua klaar. Zolang het maar bij jouw huidtint past.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *