Coach Alkmaar

Onze maatschappij is zo gericht op expansie, macht en efficiëntie dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Het ironische is eigenlijk dat wanneer dit gebeurt, we eerder geneigd zijn om stoïcijns door te gaan dan om even een break te nemen. Waardoor we uiteindelijk blokkeren. Om weer vooruit te komen, is een stap terug nemen de enige oplossing. Hierdoor kun je alles weer overzien en wordt ook de oorzaak van de blokkade duidelijk. We doen dit veelal niet, omdat we het niet zo aangeleerd hebben gekregen. Het ontleren en opnieuw aanleren van gedrag met m.b.v. een coach in Alkmaar kan bij Praktijk Dragonfly.

Deze coach in Alkmaar biedt twee soorten helende vormen van coaching aan: NLP en een klankschaal therapie.

Wat is NLP?

Dit is de afkorting voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Het helpt je op fysiek niveau om patronen te doorbreken en blokkades op te lossen. Deze techniek biedt je namelijk inzicht in zowel je eigen gedachteprocessen en gedragspatronen als in die van anderen. Ook leer je hoe je die weer war van gedachten in je hoofd en gevoelens in je lijf onder woorden kunt brengen. Zodat je hetgeen je ervaart met vertrouwen onder woorden kunt brengen, waardoor je je gehoord, gezien en begrepen voelt.

Zo gaat een klankschalen sessie in z’n werk

Wanneer we blokkades ervaren in ons lijf of in ons doen en laten, heeft dit vaak te maken met opgekropte energie. Ofwel gedachten en emoties die je nog niet hebt ontladen. Een klankschalen sessie kan dan verlichting bieden. Jouw gedachten en emoties zijn namelijk net als geluid vormen van energie. Tijdens een sessie worden meerdere klankschalen gebruikt die verschillende trillingen afgeven. Wanneer deze trillingen resoneren met de vastzittende energie in jouw lijf, lost deze energie op en vind er heling plaats. Zo wordt op een zachte manier de balans in het lichaam weer hersteld, waardoor de energie weer ontspannen kan doorstromen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *