Rituele oliën

Rituele oliën  zijn er in vele samenstellingen en geuren. Ze beïnvloeden de sfeer in een bepaalde ruimte en hebben daarnaast ook een sterke fysieke invloed op zowel ons lichamelijk als geestelijk welbevinden. Afhankelijk voor de soort olie werken ze  zowel opwekkend als ontspannend en stimulerend. Alle rituele oliën zijn evenveel hulpmiddelen om je evenwicht te herstellen en je energie te stimuleren. Je voelt je zo energieker, vitaler en beter in je vel dan ooit.  Daar boven op herstellen ze je zelfgenezend vermogen. Rituele oliën zijn afkomstig uit alle mogelijke soorten bloemen, struiken, bomen, kruiden, specerijen en citrusvruchten. In alle rituele oliën vind je niet alleen geconcentreerde vormen van allerlei geurstoffen, maar even goed de levenskracht en de levensvreugde van de gebruikte natuurlijke stoffen.

Meer water dan olie  

Rituele oliën lijken veel meer op water dan op olie en verschillen. Ze verschillen grondig van alle plantaardige en vette soorten oliën. Daarnaast zijn rituele oliën opvallend vluchtig. Alleen honderd procent zuivere, natuurlijke essentiële oliën zijn rijk aan werkzame stoffen. Die bepalen dan ook de kwaliteit van de rituele oliën.

Verbeteren je lichamelijk en geestelijk welzijn

Rituele oliën bestaan in alle mogelijke geuren. Ze verbeteren zowel je lichamelijk als je geestelijk welzijn. Zo herstellen ze je energiebalans in je naaste woon- en leefomgeving. Ze heffen mogelijke blokkades op en verzachten de vervelende symptomen van stress. Die zijn op hun beurt belangrijke oorzaken allerlei gezondheidsklachten. Die worden ook veroorzaakt door allerlei negatieve gebeurtenissen waarvan de herkomst altijd niet is te achterhalen. Deze rituele oliën kunnen hierbij extra ondersteuning bieden om je balans te herstellen. Ze hebben ook een sterk reinigend effect, zeker in combinatie met andere rituelen.

Opname rituele oliën 

Rituele oliën worden vooral opgenomen via je neus, huid, longen en je slijmvliezen. Ze beïnvloeden in sterke maten je energiebanen maar even goed je chakra’s en je aura’s.

Bewaren

Rituele oliën verdragen geen sterk licht, warmte en vocht. Je bewaart ze dus best op een donkere, droge en koele plaats zoals je koelkast.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *