Pedicure Hellevoetsluis

Een pedicure zorgt voor mooie en vooral gezonde voeten en teennagels. Een professionele voetverzorging is prettig en ontspannend, en toch doen we het allemaal veel te weinig. Na een combinatie van een heerlijke voetmassage en een diepe scrub voelen je voeten als het ware herboren. Je bent niet alleen ontspannen. Ook je batterijen zijn weer opgeladen en kun je er weer tegenaan. Wil je nog meer? Dan kun je de behandeling bij je vertrouwde pedicure aanvullen met extra behandelingen zoals het (trendy) lakken van je teennagels. Dit soort lak is ijzersterk, zodat je er wekenlang plezier aan hebt.

Soorten pedicure

Je hebt de keuze tussen een medische en een esthetische pedicurebehandeling. Een esthetische pedicure omvat een volledige voetverzorging van gezonde voeten. Met je voeten is dus niets mis, je wilt alleen dat ze er gezond en mooi uitzien. Een medische pedicure pakt ook medische aandoeningen aan zoals kalk- of schimmelnagels, eelt, kloven, likdoorns en ingegroeide nagels.

Het verloop van een behandeling

Elke voetverzorging start met een deugddoend warm voetbad en een stevige scrub. Dat werkt niet alleen sterk ontspannend, het maakt het verwijderen van eelt en dode huidcellen makkelijker. Een pedicure gebruikt hiervoor meestal een aangepaste vijl en puimsteen. Met aangepast gereedschap worden de velletjes rondom je nagels en je nagelriemen aangepakt met een natte frees. Daarna krijgen je nagels een verwenbeurt en worden geknipt, gevijld en gepolijst. Na een massage met een vocht inbrengende crème voelen je voeten weer als nieuw. Eelt wordt geweekt, weggesneden en gepolijst. Een massagebeurt met een aangepaste voetzalf maakt de behandeling compleet.

Hygiënisch en steriel

Pedicures werken hygiënisch en steriel. Teennagels en al het gebruikte materiaal worden constant ontsmet. De pedicure zorgt er tijdens de verzorging van je teennagels er weinig of geen stof vrijkomt. Alle gereedschappen worden gereinigd en ontsmet met alcohol in een ultrasonebad en gesteriliseerd in een sterilisator. Hou je van verzorgde en gezonde voeten en woon je in de regio Hellevoetsluis? Dan is een bezoek aan Pedicure Hellevoetsluis een goed idee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *