Huidverbetering Eindhoven

Niet alleen vrouwen maar ook meer en meer mannen zijn bezorgd over de gezondheid van hun huid. Om die te verbeteren en zo lang mogelijk te behouden bezoeken ze vaak het schoonheidssalon of de visagiste. Gelukkig kun je zelf veel doen om de gezondheid van je huid te verbeteren. Dat doe je best met natuurlijke producten. Die zijn vrij van alle mogelijke toegevoegde stoffen en bevatten veel vitaminen, mineralen, eiwitten, voedingsvezels en sporenelementen. Zo verbeter je ook je algemene gezondheid. Woon je in de regio Eindhoven en  ben je niet tevreden met de gezondheid van je huid? Dan staan de specialisten van Huidverbetering Eindhoven je met raad en daad bij.

Water spoelt je lichaam schoon

Dagelijks voldoende water drinken, minstens 2,5 liter per dag, is dé verjongingskuur voor je huid. Het spoelt je lichaam schoon van alle (giftige) afvalstoffen en zorgt niet alleen voor een gezonde huid. Het verbetert je gezondheid, doet je meer vet verbranden en makkelijker afvallen.

Water met vers citroensap

Drink dan voor je ontbijt een groot glas lauw water met vers geperst citroensap. Dat brengt je vetverbranding onmiddellijk op het gewenste toerental en afvalstoffen worden versneld afgevoerd. Je zult er al vlug de positieve effecten van ondervinden.

Natuurlijke voedingsstoffen

Onze moderne voeding is arm vitaminen en mineralen, terwijl de hoeveelheid suikers, vetten en andere toegevoegde stoffen toenemen. Een natuurlijk eetpatroon is de oplossing. Deze gezonde voedingsstoffen helpen je om de gezondheid van je huid te verbeteren:

  • Vitamine C: als sterk antioxidant beschermt dit tegen de vrije radicalen. Die beschadigen je lichaamscellen, maken je ziek en versnellen je natuurlijk verouderingsproces, vooral dat van je huid.
  • Omega 3 en 6: deze essentiële vetzuren maken we niet zelf aan. Je haalt ze uit je dagelijkse voeding. Is vooral doeltreffend bij een droge en vette huid.
  • Glucosamine: is als aminozuur een bouwstof van collageen. Het bevat ook hyaluron, een stof die je huid hydrateert en helpt bij de aanmaak van gezond kraakbeen, botten en van andere bindweefsels.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *